Get your own planet in online strategy Xcraft. Conquer the cosmic space, create your own empire! QUICK START (2 minutes): for Humans or for Xerjs +2500 of metal +2500 of minerals

Responsible: RedBarmaley  

Ressources sent different then ressources arriving

Post  Post #1 
Reputation 4
Group humans Alliance United Nations 40 9 11 Points 1 480 661 Messages 5
Hello,

I have a strange behavior when sending resources from one planet to another. I am not sure if I am missing something or if this is a bug. No explications for this behavior from the alliance so it might be a bug?

I am sending resource from Planet X to Planet Y (same account): ******
This is what is being sent: ******

I realized this because I wanted to send resources from one planet to another to upgrade something. After the arrival of the cargoes (btw: Screenshot test with 2 small cargoes) I wanted to start the upgrade but there were not enough resources. At the first time I believed I made a mistake, but then I sent a second fleet and could observe this phenomena.

Can you help me, please?

Thank you.
30 April 2020 19:53
30 April 2020 19:53
Post  Post #2 
Reputation 35
Group Terminator 15 6 5 Messages 1489
When you were sending your transport, you did not have 10000 of metal on start planet.
Not a bug.
30 April 2020 20:33
30 April 2020 20:33
Post  Post #3 
Reputation 4
Group humans Alliance United Nations 40 9 11 Points 1 480 661 Messages 5
Yes, I am an Idiot. You are right ;)

Sorry and thank you for your answer.

Have a nice WE
30 April 2020 20:47
30 April 2020 20:47
Post  Post #4 
Reputation 35
Group Terminator 15 6 5 Messages 1489
Thank you. Good luck ))
30 April 2020 21:16
30 April 2020 21:16

Information

You are not authorized

1 users are reading the topic (guests: 1)

Users: 0