Rules

The Bugs forum thread is not just for reporting bugs to the administration. It is intended to solve technical problems encountered in the game. Before creating a topic, you should check to see if there is a topic with the bug that you want to report. In order to report bugs or glitches, you can create a new thread instead of writing in the existing threads. Topics with the title Bug, Glitch will not be considered. Try to put a brief description of your problem in the title of the topic. If the problem described above occurred on another account, be sure to specify the account where it occurred.
Responsible: almobi  

Moving / targeting with OPS / insect dunkle, programm slow bug

Post  Post #1 
Reputation 99
Group xerj Alliance United Nations 79 46 83 Points 6 663 400 Messages 271
The user on whose account the problem was detected:
SusiS

Coordinates:
201:125:7

Date or time of the incident (according to server time):
04.09.2021

Description:
For gate destruction. Moving Dunkle.
Searching target - at "pulsars" moving stopps.
CAN not turn dunkle anymore .


Actions required to repeat the problem:
If I cross this zone. turning dunkle works again full speed.

Screenshot:
5 September 2021 00:58:15
5 September 2021 00:58:15
Post  Post #2 
Reputation 45
Group Government Alliance OnlyOneTeam4Rever 148 51 77 Points 18 924 878 Messages 270
don't destroy your useless gates yet .... We are trying to convince the money vulture to make the gates useful again .... Wait a little longer .... all votes from the people, Senate, government and Congress are against these cuts. ...
5 September 2021 01:37:03
5 September 2021 01:37:03
Post  Post #3 
Reputation 619
Group toss 39 31 148 Messages 142
MAREK. WHY do you want to make me Angry EVERY time.
OTR alliance destroyed 34 of our GATES.
And you "coment" I should not destroy Gate from alliance wich attacked my Asteroid ?

ARE YOU SERIOUS ?
ALL last "not this good" ( admins cleaned phrase ) game changes.
THE SIC where OTR has most player
is responsible. So why you tell you work to solve it . IF YOUR ally caused it ?
5 September 2021 21:49:28
5 September 2021 21:49:28
Post  Post #4 
Reputation 45
Group Government Alliance OnlyOneTeam4Rever 148 51 77 Points 18 924 878 Messages 270
it was about not destroying your own gates ... a lot of players came up with ideas like this ...
what you do with our gates in your region is your free right and I don't care ... sorry for the misunderstanding...
6 September 2021 02:18:44
6 September 2021 02:18:44
Post  Post #5 
Reputation 296
Group Terminator 125 29 50 Messages 4892
SusiS, is this problem still actual?
15 October 2021 06:54:16
15 October 2021 06:54:16
Post  Post #6 
Reputation 99
Group xerj Alliance United Nations 79 46 83 Points 6 663 400 Messages 271
It got more BAD.
NOW instand apeared this "pulsars " near a planet. Time I go for tehb dunkle.
And Turning "virtual " joystic need 11 minutes to have an effect.
YESTERDAY evening this pulsars where not that place.
Thank you admins.

Moving to the Enemy dunkle I now get different problems.
I did around 20 collissions with dunkles.
I moved around 100 local and in galaxy.
SO CAN 1 Admin explain to me there are game changes in this
such often EVERY time I do ?
15 October 2021 13:03:49
15 October 2021 13:03:49
Post  Post #7 
Reputation 296
Group Terminator 125 29 50 Messages 4892
Please, indicate the coordinates where the problem is actual at the moment
5 days ago
5 days ago
Post  Post #8 
Reputation 99
Group xerj Alliance United Nations 79 46 83 Points 6 663 400 Messages 271
Victoria, ALL places .
Every TIME this Blinking white lights are in SCREEN,
Its not possible to controll OPS / Dunkle / station gun anymore.

Watching Pic sizes. I do not wonder.

Its simple to solve with every tool like "Gimp".
There is no RESONS this blinking things have to be 10347 kb big.
( This time I did not watch for exact size, we had this
watching "sun" pic sizes.
AND last time you or colleges solved the bug with changing "Cache handling, setting".
Instead of simple reduce the size of pic.
FULL HD - this pics would only have 5% of their size.
There is no reason to make them so big.

Every normal programmer knows to reduce Grafic size without loosing the max needed quality.
5 days ago
5 days ago
Post  Post #9 
Reputation 0
Group Terminator 1 1 1 Messages 7
SusiS, hi. Please check if everything is fine now with the engine lights, they should not be.
3 days ago
3 days ago
Post  Post #10 
Reputation 99
Group xerj Alliance United Nations 79 46 83 Points 6 663 400 Messages 271
Almodi. THIS are engine lights ? from enemy ?
SHOULD NOT be possible. Canon calc programm never shows a place between them.
And not sure how to test that.
as I would need an enemy near my dunkle

Hmm. ENGINGE lights ? why I have at systems I am the only one ?
I think engine lights look different .
3 days ago
3 days ago
Post  Post #11 
Reputation 0
Group Terminator 1 1 1 Messages 7
SusiS, hi.
Yes, these are the engine lights, it is your engine. such a situation could be with a strong system load. At the moment, this is optimized and should not be repeated.
3 days ago
3 days ago

Information

You are not authorized

2 users are reading the topic (guests: 2)

Users: 0