Rules

The Bugs forum thread is not just for reporting bugs to the administration. It is intended to solve technical problems encountered in the game. Before creating a topic, you should check to see if there is a topic with the bug that you want to report. In order to report bugs or glitches, you can create a new thread instead of writing in the existing threads. Topics with the title Bug, Glitch will not be considered. Try to put a brief description of your problem in the title of the topic. If the problem described above occurred on another account, be sure to specify the account where it occurred.
Responsible: N/A  

Problem with gravity gun on station

Post  Post #1 
Reputation 3
Group humans Alliance DragonTalz 65 31 33 Points 1 293 259 Messages 19
The user on whose account the problem was detected:
Frankie

Coordinates:


Date or time of the incident (according to server time):
Ongoing problem


Description:
I moved this station named AA17 to a new planet to start cutting it and now the gun will not stay active, even though it looks like it's shooting.
http://prntscr.com/qvc1GC5oR9ZM (the recent move)
http://prntscr.com/bhLxlSRToG2c (the gun screen showing the auto-stop is broken)

All the other stations that were moved yesterday are working fine. I have tried refreshing the browser, even closing it for awhile, but no luck.


Actions required to repeat the problem:


Screenshot:
28 days ago
28 days ago
Post  Post #2 
Reputation -136
Group Terminator 63 4 48 Messages 6870
It is a known issue with the gun service. Please check if your station works now.
28 days ago
28 days ago
Post  Post #3 
Reputation 3
Group humans Alliance DragonTalz 65 31 33 Points 1 293 259 Messages 19
Yes, working now. Thanks for fixing that problem.
28 days ago
28 days ago

Information

You are not authorized

1 users are reading the topic (guests: 1)

Users: 0

Xcraft is a free browser strategy game with unique combat system.
Battle demonstration >>
Registration >>

2009 — 2522