Rules

The Bugs forum thread is not just for reporting bugs to the administration. It is intended to solve technical problems encountered in the game. Before creating a topic, you should check to see if there is a topic with the bug that you want to report. In order to report bugs or glitches, you can create a new thread instead of writing in the existing threads. Topics with the title Bug, Glitch will not be considered. Try to put a brief description of your problem in the title of the topic. If the problem described above occurred on another account, be sure to specify the account where it occurred.
Responsible: N/A  

Deploy not working, Deploy comand not working

Post  Post #1 
Group guest
The user on whose account the problem was detected:
ShadowsKiss

Coordinates:


Date or time of the incident (according to server time):
4/2-3/24

Description:
This past week, I have deployed units to other objects, with the intent that they STAY THERE, but they keep returning to the item of orgin... example I sent a small fleet from my colony planet to my ripper to drop off supplies, and now they keep returning TO the RIPPER. They WILL NOT STAY ON MY COLONY planet...

Actions required to repeat the problem:
deploy any ship to another location, it still returns from where it was sent from, does not stay on deployed planet

Screenshot:
3 April 2024 20:50:22
3 April 2024 20:50:22
Post  Post #2 
Reputation -186
Group Terminator 89 7 48 Messages 7842
Doesn't reproduce. And I don't see any of your fleets that were returned after deploy.


Quote: ShadowsKiss
I sent a small fleet from my colony planet
Quote: ShadowsKiss
They WILL NOT STAY ON MY COLONY planet

This description is confusing. Who flew where?
4 April 2024 11:36:30
4 April 2024 11:36:30
Post  Post #3 
Reputation 0
Group xerj Alliance Confederate Army 10 4 4 Points 103 430 Messages 6
UncleanOne, perhaps I can clarify. She's talking about two different fleets. she transported resources to her ripper, and sometime after the fleet returned, it apparently flew back to the ripper by itself, as if she had created a delayed fleet sending script. As for the other "fleet", she had built a metal harvester, but noticed that her metal production hadn't gone up. I told her to look in resources, and it wasn't shown in the list of resource and energy production sources. I had her check her fleet sending page, but it wasn't in the list of ships on the planet either. It was when she scrolled down that she noticed it had moved to her ripper without her doing anything, and as she watched it started flying back to the planet it was built on. Sometime afterwards, it flew to the ripper AGAIN.
5 April 2024 02:32:35
5 April 2024 02:32:35

Information

You are not authorized

1 users are reading the topic (guests: 1)

Users: 0

Xcraft is a free browser strategy game with unique combat system.
Battle demonstration >>
Registration >>

2009 — 2524