Buildings can be increased

Post  Post #1 
Reputation 313
Group Terminator 139 30 50 Messages 4980
Buildings have increased. To reset their positions,  just press the "Reset" button in Options.
28 September 2018 17:48:25
28 September 2018 17:48:25
Post  Post #2 
Reputation 623
Group toss 41 38 156 Messages 157
Victoria,  This does not solve the problem.
buildings still stacked over and over.
reset only makes other sorting and all absolute wild.

28 September 2018 18:03:16
28 September 2018 18:03:16
Post  Post #3 
Group guest
y did the buildings get incressed and all...
28 September 2018 21:09:41
28 September 2018 21:09:41
Post  Post #4 
Reputation 91
Group humans Alliance United Nations 92 27 59 Points 7 058 888 Messages 405
Victoriahttp://prntscr.com/kzx64b
see metall hole.
http://prntscr.com/kzx64b
this it looks like 10 sekonds. game gets slow again.
no Idea why this should be good.



28 September 2018 21:28:20
28 September 2018 21:28:20
Post  Post #5 
Group guest
i dont understand what do you mean the buildings "can" be increased in the topic but then you say they have increased and your talking about the size right? what was the point in doing this and is there a way to go back to the way it was?
28 September 2018 21:57:00
28 September 2018 21:57:00
Post  Post #6 
Reputation 1
Group humans Alliance United Nations 73 17 35 Points 6 743 508 Messages 19
submit Sir23    ??????
28 September 2018 22:03:02
28 September 2018 22:03:02
Post  Post #7 
Group guest
That doesn't reset the building sizes that just scatters them randomly across the planet. I have things set in certain spots so I know what is built on each planet and exactly what level it is. NOW I have to go and move everything around again because of the new size. And they take up waaaay too much room on the screen.
28 September 2018 22:08:58
28 September 2018 22:08:58
Post  Post #8 
Group guest
i would rather have my buildings over lapping where i can see everything then to be scattered all over the place and have to scroll every witch way to find the building i need and some planets are not meant to have buildings that big!

are you trying to force every one to quit by making the game unplayable or just flat out un-appealing?

i donate money to you guys for you to make the game more fun and exciting not to make it worse. i can somewhat understand the increase in prices i mean every one needs money but why change the planets skins why enlarge the buildings. have you ever thought about asking us what we think about the changes before you do them i mean i do give you money just like some others do. i havent even been hear a year and im telling you the game looked sooooo much better when i started.

dont take this the wrong way im trying to help you by being honest with you
28 September 2018 22:34:17
28 September 2018 22:34:17
Post  Post #9 
Reputation 1
Group humans Alliance United Nations 74 27 21 Points 4 664 134 Messages 2
Whats next? Levels equals buildings? You can make that I'm sure, you have the IQ for sure. 25 levels we need 25 buildings, COME ON DO IT !
28 September 2018 23:07:12
28 September 2018 23:07:12
Post  Post #10 
Group guest
Scarface12, Do not provoke them, they will accept the challenge for dare and they will really do it... Buildings can be increased
29 September 2018 01:03:14
29 September 2018 01:03:14
Post  Post #11 
Group guest
   
 
 

……. oh dear. This may not have been the best modification to make....
Buildings can be increased
 
 I tried the "Reset" button in Options, and this did move the positions of the buildings. It does not decrease their size. - https://prnt.sc/kzzuxt
 Can you please explain if there is a way to decrease the size of the buildings so the browser does not need to be set at 50% zoom. ?
 
Thanks.
29 September 2018 01:43:37
29 September 2018 01:43:37
Post  Post #12 
Group guest
I think the only way you get it the way it was is for them to put all the way it was.... but i don't think that will happen... Buildings can be increased
I decided to live all on a pile like it is...
Because my colonist will complain about the mileage they have to cover to and from the work... Maybe they will ask for money for transport... and then i will have to build public transportation... IDK... Buildings can be increased  
And my drone is already thinking of suicide, and this reset will crack him, I am afraid, and who will build my buildings then?
So I will NOT press the "Reset" button in Options! Buildings can be increased Buildings can be increased
29 September 2018 02:22:25
29 September 2018 02:22:25
Post  Post #13 
Group guest
Dear admins and moderators,

I come here to pay and play not to stare at huge disgusting lovecraft bug buildings animation like.  Thank you...

Sincerely DizzeyAsian
29 September 2018 03:32:40
29 September 2018 03:32:40
Post  Post #14 
Reputation 72
Group humans Alliance Ghost Division 88 26 70 Points 11 594 836 Messages 70
How can Russian programmers always produce such crap?
29 September 2018 06:14:41
29 September 2018 06:14:41
Post  Post #15 
Reputation 0
Group humans Alliance - VS - 29 10 9 Points 2 039 188 Messages 1
HardStone, you are right there is no change !! 
29 September 2018 10:09:10
29 September 2018 10:09:10
Post  Post #16 
Group guest
Maybe it wont be so bad that they are little smaller and that we don't have "red" fields restriction and that buildings don't overlap with resources on the planet that appear for drone collecting... Buildings can be increased

Because it annoys me that, now and then, I have to move my buildings to collect it.... and if i put them closer together i wont be able to move them so easy...
29 September 2018 21:55:23
29 September 2018 21:55:23
Post  Post #17 
Group guest
Dear admin. I have spend money on your project, and all I get in return is one disaster after another, are you like my government? they want our money and all we get is one crisis after another, and yes, I have been playing for over a year now. I followed @Victoria's reset option. What a MISTAKE!!!!!!!!!!!!! My newest colony, I have to scroll down 3 screen fields to find 1 building!!!!!!!! The red no building limiters you implemented a few months ago means the new building sizes cannot fit in their old places. This was a total F-Up of the game interface. Please restore to the 2017 version when we where all happy, even if you keep your prices the same. But please reset to December 2017 version. Everyone will love the game again.
http://prntscr.com/l0a9tc
30 September 2018 00:06:37
30 September 2018 00:06:37
Post  Post #18 
Group guest
Government knows to govern! And, apparently, do NOT knows how to listen...
But we chose them on elections so it is our fault!....

Wait a minute... We did not chose them?!
I wonder can we do something about it or we have to escape like Syrians....

P. S.
Not to be all negative posts here is one positive!

My friend can not post in the forum because he brake hes glasses and he can not see small letters here, but he wants me to tale you that now he can play the game without it because of your improvements...
Big tanks from him, and god bless you! Buildings can be increased
30 September 2018 00:21:53
30 September 2018 00:21:53
Post  Post #19 
Group guest
Buildings can be increasedBuildings can be increased Wtf


 
 
 
1 October 2018 21:41:00
1 October 2018 21:41:00

Information

You are not authorized

1 users are reading the topic (guests: 1)

Users: 0

Xcraft is a free browser strategy game with unique combat system.
Battle demonstration >>
Registration >>

2009 — 2522